TunnelTour 2022, de foto’s en filmpjes!

10 september 2022, de dag dat ons evenement bijna in het water viel. We begonnen deze dag inderdaad met een aantal flinke regenbuien tijdens het aanmelden op de start locatie maar dat mocht tijdens de gehele rit de pret niet drukken. We hadden een leuke opkomst van 32 auto’s, we zaten deze keer niet vol maar in verband met de slechte weerberichten bleven een aantal prachtige bolides helaas toch in de garage staan. Na de regenachtige aanmeldingen vertrokken we voorzichtig voor het eerste deel van de route. Toen we door de langste tunnel van onze rit waren, klaarde het gelukkig op en kwam het zonnetje ons even toelachen.

We zijn tijdens de tussenstop in Goes weer hartelijk ontvangen bij Auto Ventura, even een hapje en een drankje en weer terug in de auto’s om terug richting Sluiskil te rijden voor het laatste deel van de route. Aansluitend kon iedereen tijdens de BBQ weer een hoop verhalen ophalen, nieuwe maar ook een hoop oude verhalen passeerden de revue. Dat is waar we alles tenslotte voor doen, mensen samen brengen die de autopassie delen.

We willen ook nogmaals de Bas en Niels onder de aandacht brengen, we hebben vanuit BorderRun ruim €400,- opgehaald die vanzelfsprekend volledig zal worden gebruikt voor het goede doel van stichting Opkikker. We hopen in de toekomst zelf ook nog eens te mogen deelnemen met een van de evenementen van stichting Opkikker om een hoop mensen een prachtige, onbezorgde dag te laten beleven.

Om de deelnemende auto’s nogmaals te bekijken kunt u hier terecht.

Wij hebben ook onze foto’s op Facebook geplaatst. Ook daar kunnen de foto’s gedownload worden. Indien u de foto’s in groot formaat wilt kunt u ons via de contact pagina of via social media een berichtje doen. De website kan de hoge kwaliteit momenteel nog niet aan. Dit wordt op korte termijn opgelost.

Hier enkele foto’s van Melanie, de fotograaf, het volledige album is HIER te bekijken.

Instagram: https://www.instagram.com/prismatrix.nl/
Website: https://prismatrix.jimdosite.com/

Onderstaande foto’s zijn ingestuurd door Wesley van Carsbywesley. Het volledige album HIER te bekijken.

Instagram:https://www.instagram.com/carsbywesley/

Onderstaande foto’s zijn ingestuurd door Jimmy van 350gt.skyline. Het volledige album HIER te bekijken.

Instagram: https://www.instagram.com/350gt.skyline/

Onderstaand hebben wij een aantal filmpjes gevonden, dit zijn nog niet de officiële aftermovies maar we willen jullie deze beelden niet ontnemen!