MagicTour 2022, de foto’s en filmpjes!

3 april 2022 was weer een dag om nooit meer te vergeten. Na een week met sneeuw, vorst en slecht weer was het een prachtige dag. We zijn deze dag begonnen in Westdorpe bij restaurant de Baeckermat. Nadat iedereen een parkeerplaats toegewezen heeft gekregen en zich aangemeld heeft voor de goodybag en routeboek hebben we iedereen welkom geheten. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers kon iedereen genieten van alle dikke deelnemende auto’s. Nadat iedereen uitgebreid op de foto is gezet door alle bezoekers was het tijd om te vertrekken. Met luid gebulder vertrokken de auto’s voor het eerste deel van de rit.

Eenmaal aangekomen bij het Mauritshof te IJzendijke mocht iedereen parkeren in de prachtig aangelegde tuin, ook dit heeft er voor gezorgd dat hier unieke foto’s gemaakt konden worden. Gelukkig kon iedereen zich inhouden en hebben de auto’s geen blijvende herrineringen achter gelaten aan de grasmat. Na de uitbreid lunchbuffet en een gezellige babbel links en rechts was het tijd om te vertrekken richting Goes.

Na een mooie rit onderlangs de zeedijk van de Westerschelde en door de Zeeuws-vlaamse polders dook iedereen de Westerscheldetunnel in. Het is een wonder dat de wandbeplating van de tunnel nog intact is. Wat een geluid maken sommige deelnemers, ongelofelijk dik! Eenmaal aangekomen bij Auto Ventura kon iedereen nogmaals op de foto en wat lekkers snacken onder het genot van een drankje. Kariem van Tricks&Beats heeft hier een ongelofelijk optreden gegeven, letterlijk. Wat deze man met een pak kaarten en simpel touwtje kan is niet te volgen. Een hoop verwarde momenten en grappige optredens later was het tijd om deze dag af te sluiten. Wat ons betreft is deze dag perfect verlopen, dikke auto’s en lekker weer met een hoop gezellige mensen.

Om de deelnemende auto’s nogmaals te bekijken kunt u hier terecht.

Hier enkele foto’s van de huisfotograaf Sebastiaan Doyer, volledige album is HIER te bekijken.

Instagram: https://www.instagram.com/scdoyerphotography/
Website: https://scdoyerphotography.com/

Onderstaande foto’s zijn ingestuurd door Lars Overmeire, volledige album HIER te bekijken.

Website: https://lo-automotive-photography.webnode.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/lo_automotive_photography/

Onderstaande foto’s zijn ingestuurd door Marijn van Goudswaard, volledige album HIER te bekijken.

Instagram: https://www.instagram.com/mvg15photography/

Onderstaande foto’s zijn ingestuurd door Jimmy Fotografie volledige album HIER te bekijken.


Instagram: https://www.instagram.com/jimmy.fotografie/