DRIVE 2022, de foto’s en filmpjes.

1 Mei 2022, de dag waarop wij 2 jaar hebben gewacht! Afgelopen maand was een erg drukke maand voor ons, wat een rit met zo’n 40 GT-R’s had moeten worden heeft onze verwachtingen compleet overstegen. Toen we zo’n 35 GT-R’s hadden bevestigd ging het balletje rollen, en geloof me. Dit was echt een sneeuwbal effect. Zelfs de week voor het evenement kregen we er nog 15 exemplaren bij! Dit beloofde een heel uniek evenement te worden.

De groep van Battalion30five uit de U.K. kwamen de vrijdagmiddag al aan in Nederland. Vrijdagavond en zaterdagochtend hebben zij Amsterdam ontdekt. Zaterdagmiddag was iedereen uitgenodigd voor een pre-meet bij MRT-Automotive. Hier waren al zo’n 45 exemplaren van de GT-R R35 aanwezig. Na een hoop gezellige gesprekken was het tijd voor de BBQ. Deze BBQ werd georganiseerd en betaald door MRT-Automotive, iedereen die hier aanwezig was was gevraagd een donatie te doen voor het KWF Kankerfonds. Het bedrag wat hier opgehaald is, betreft maar liefst 1505 euro! Dit bedrag hadden wij nooit durven voorspellen! MRT-Automotive, nogmaals zeer bedankt voor het organiseren en mogelijk maken van deze pre-meet!

Zondag ochtend om 9 uur stonden wij klaar om alle deelnemers te ontvangen voor DRIVE 2022. De start locatie van deze dag was bij Landgoed Staverden in Ermelo, een prachtige locatie met een klein kasteeltje in de prachtige bosrijke omgeving. Nadat iedereen zich aangemeld had, was het tijd voor de lunch. Luxe broodjes, een vers soepje en een hoop leuke gesprekken. Iedereen stond te trappelen om te starten met de uitgezette routes. De route bracht ons op prachtige plaatsen, van de uiterwaarden van de IJssel, prachtige bossen op de Veluwe tot de polders tussen Zwolle en Slagharen.

Slagharen is de plaats waar wij een korte tussenstop gepland hadden, een drankje, even de benen strekken en plaspauze. Na deze korte tussenstop zijn we weer vertrokken richting Meppen. Nogmaals door een prachtige omgeving met leuke weggetjes kwamen we aan in Duitsland. Funpark Meppen was de locatie waar wij aan het einde van deze dag nog 2 uurtjes mochten knallen op het circuit. Wat een genot om deze pareltjes te zien losgaan op het circuit. Een baan met vele bochten waardoor de auto’s echt even op behendigheid werden getest. Juist omdat het een relatief kort circuit is, leer je de baan extra snel kennen. Aan het eind van deze dag hebben we de auto’s nog even in de R van GT-R geparkeerd zodat we wat gave drone shots konden maken. Dit maakte het ook het einde van deze geweldige dag waar wij met een voldaan gevoel op terug kijken. Op naar volgend jaar!

Om de deelnemende auto’s nogmaals te bekijken kunt u hier terecht.

Wij hebben ook onze foto’s op Facebook geplaatst. Ook daar kunnen de foto’s gedownload worden. Indien u de foto’s in groot formaat wilt kunt u ons via de contact pagina of via social media een berichtje doen. De website kan de hoge kwaliteit momenteel nog niet aan. Dit wordt op korte termijn opgelost.

Hier enkele foto’s van de huisfotograaf Sebastiaan Doyer, volledige album is HIER te bekijken.

Instagram: https://www.instagram.com/scdoyerphotography/
Website: https://scdoyerphotography.com/

Onderstaande foto’s zijn ingestuurd door Quinten van Qarphotographv. Het volledige album HIER te bekijken.

Instagram: https://www.instagram.com/qarphotographv/

Onderstaande foto’s zijn ingestuurd door Rick Langendoen van RCARPIX, volledige album HIER te bekijken.

Instagram: https://www.instagram.com/rcarpix/


Onderstaande foto’s zijn ingestuurd door Fin McFadyen van F.M_cars , volledige album HIER te bekijken.

Instagram: https://www.instagram.com/f.m_cars/

Onderstaande foto’s zijn ingestuurd door Kevin Dunkel van Kevin Dunkel | Media , volledige album HIER te bekijken.

Instagram: https://www.instagram.com/kevindunkel_media/

Onderstaand hebben wij een aantal filmpjes gevonden, dit zijn nog niet de officiële aftermovies maar we willen jullie deze beelden niet ontnemen!