Show me some more Magic, nog 4 deelnemers uitgelicht!

Daar zijn we weer op deze mooie dag, terwijl iedereen vast buiten bezig is met onder andere het schoonmaken van onze oogappeltjes hebben wij weer wat deelnemers uitgelicht voor u. Afgelopen week hebben we weer een aantal leuke inschrijvingen gehad, wacht dus niet meer als u nog mee wilt rijden.

Ook hebben we voor de bezoekers die al dit geweld graag willen komen kijken de product pagina wat geüpdatet zodat het duidelijker is waar en om hoe laat u deze auto’s op de locaties kunt verwachten.
Hier kunt u deze informatie lezen: Informatie MagicTour

De Audi Q8, het instapmodel is al een gigantisch dikke verschijning. Uiteraard heeft Audi een sportieve versie gemaakt, de Q8 RS met 600 pk.
Dat voor sommige mensen ook 600 pk helemaal niet voldoende is bewijst deze Audi RSQ8-R ABT maar weer eens. Met zijn 740 pk en 920 Nm koppel is dit met recht een beest te noemen. Met een gewicht van meer dan 2000 kg knallen we in 3.4 seconden naar de 100 km/u.

Hier meer!

Wanneer je hart bij Italianen ligt, kom je daar zomaar niet vanaf. Ze hebben een reputatie en dienen deze hoog te houden. Hoog houden, dat is bij de Stelvio Quadrifoglio helemaal gelukt. De lat ligt hier zo hoog, standaard 510 pk en in 3.8 seconden naar 100 km/u. Dat zijn cijfers die je niet verwacht in een SUV. Maar dat is niet waar het stopt bij deze Stelvio, hij heeft maar liefst 570 pk!

Hier meer!

Deze BMW Z4 M40i Roadster is ook standaard niets om je voor te schamen met 340 pk waarmee je in 4.5 seconden naar 100 km/u knalt. Echter heeft dit exemplaar met een stage 1 tuning er nog een hoop meer. Met 425 pk en 630 Nm heb je geen haardroger meer nodig. Het dakje open en 3 maal gas geven is genoeg. Droog en lekker los gewaaid!

Hier meer!


Indien u ons al langer volgt, dit kan inderdaad een bekende auto zijn. Dit is namelijk de vorige auto van 1 van de organisatie. Het BorderRun virus is dit overgeslagen op de nieuwe eigenaar! Met een vermogen van 310 pk / 425 Nm is de Seat Leon Cupra 310 Limited Edition niet alleen een vermogende middenklasser, hij klopt zelfs de Seat Leon WTCC-auto van Tom Coronel en komt dicht in de buurt van het topvermogen van de supersnelle Leon Supercopa uit de Leon Eurocup raceklasse. De topsnelheid bedraagt 259 km/u.

Hier meer!

Dit zijn uiteraard maar 4 van de deelnemende auto’s, op deze pagina zijn alle deelnemers te bekijken. Ook plaatsen wij op onze social media regelmatig updates en kunt u op de hoogte blijven van alles wat wij doen. Like of volg ons dus op Facebook en/of Instagram!

Als u het vorige bericht gemist heeft is deze hier terug te lezen. Ook kunt u op de nieuws pagina meer leuke artikelen lezen.