Nu ook 2 prachtige, splinternieuwe Alpina’s ingeschreven!

Alpina timmert de laatste jaren flink aan de weg. Het is al knap dat je een superieur product nóg beter kunt maken maar Alpina heeft hier totaal geen moeite mee.
Deze bij ons aangemelde wagens zijn een totaal andere verschijning dan de standaard BMW 3-serie en BMW 4-serie.

We zullen hier eens beginnen met de Alpina D3 Touring, pk’s kom je met deze family-car zeker niet tekort! Hij heeft er maar liefst 350 tot zijn beschikking, hierdoor kunnen we met de kinderen op de achterbank en de koffers in de bagage ruimte in 4.6 seconden naar 100 km/h knallen. Hij stopt pas met accelereren bij 276 km/h. Dat zijn cijfers waar wij blij van worden. Het mooie hier is zelfs dat hij geen brandstofverbruik heeft waar men bang van wordt. Gecombineerd haalt hij zelfs 5.3 l/ 100km. Dit is meer als alleen een family-car. De 19” Alpina velgen zijn, zoals altijd bij Alpina, het paradepaardje en de nieuwe voor- en achterbumper geven hem een stijlvol, maar stiekem toch een agressief kantje.

Dan hebben we ook nog de Alpina D4, deze prachtige coupe heeft dezelfde specificaties als de D3 Touring, 350pk, 0-100 in 4.6 seconden en een topsnelheid van 276 km/h. Met deze coupe wil je overal gezien worden. De prachtige lijnen spreken tot ieders verbeelding en ook hier zijn de 19” velgen weer prominent aanwezig. We kunnen nog wel een heel verhaal schrijven maar een foto zegt meer als 1000 woorden.

Wij mogen ze op 20 September 2015 verwelkomen op ons evenement en hopen dat iedereen ze net zo graag ziet als ons.

Alpina D3

Alpina D3

Alpina D3

Alpina D3

alpina-d4-bi-turbo-coupe-

alpina-d4-bi-turbo-coupe

alpina-d4-bi-turbo-coupe

alpina-d4-bi-turbo-coupe