Naar Finland met de nieuwe Bentley Supersports.

Afgelopen week zijn we in de weer geweest voor de route van ons hill-to-hill evenement en hebben hiervoor de sneeuw in de Ardennen getrotseerd. Er zijn meerdere merken die speciaal een ice-experience aanbieden, zo ook Bentley Nederland. Dit is heel iets anders dan het beetje sneeuw dat bij ons in Nederland of België valt.

1600x615_crop

Bentley heeft hiervoor een uitvalbasis in Ruka, Finland. Bentley Power on ice vindt plaats in de buurt van Kuusamo, in de noordoostelijke hoek van de provincie Oulo op slechts 60 km van de poolcirkel. Een uitgestrekt sneeuwlandschap, afgewisseld met bergen en pittoreske bevroren meren. SS

De nieuwe Bentley Continental Supersports zal hier zijn debuut maken en onder andere samen met de GT3R en de Bentayga kunt u hier genieten van de luxe en performance van deze luxueuze sleeën. De nieuwe Supersports heeft cijfers waar elk rendier in Finland zal van schrikken. 0 tot 100 km/h in 3.5 seconden en een topsnelheid van 336 km/h. En dat voor een wagen van 2280 kg!

Indien u geïnteresseerd bent in een nieuwe of gebruikte Bentley kunt u hiervoor uiteraard terecht bij Bentley Maastricht. Ze zijn gestart als Pop-up store maar nu volledig Bentley dealer, de verbouwing zal binnenkort plaatsvinden en op 22 April kunt u de nieuwe inrichting met eigen ogen aanschouwen. Bentley Maastricht bevindt zich vlak bij Maastricht Airport en is makkelijk bereikbaar.

SS2

Foto’s