Komt u ook de Cars & Coffe bezoeken tijdens de Gildefeesten?

Meer dan 60 supercars en sportcars zullen komend weekend 26 Augustus 2017 in Sluiskil te bewonderen zijn. Hier kunt u al eens een kijkje nemen welke auto’s u onder andere kunt verwachten. Of het nou een Porsche Cayman, BMW M5 of Audi S4 is, elke auto die hier komt heeft een verhaal. Allemaal liefhebbers die graag over hun parade paardje vertellen en alle liefde geven die deze machines verdienen.

Porsche Cayman 2

Komt u ook kijken naar al dit geweld, dan willen we u wel vragen om dit met uw volle verstand te doen. Kijk even goed uit voor u oversteekt en ga niet midden op de weg zitten, staan of zelfs liggen voor die ene foto. De deelnemers zullen u daar wel verwachten maar verkeer dat alleen passeert weet niet precies wat u nou van plan bent.

AVT

Aan de deelnemers willen wij graag vragen om ook geen gevaarlijke stunten uit te halen. Als het een geslaagd evenement wordt zonder incidenten is de kans dat we dit kunnen herhalen des te groter. Het evenement vindt plaats in de dorpskern en er zullen meerdere dingen te doen zijn dit weekend. Het kan dus best eens gezellig druk zijn. We komen allemaal voor ons plezier en ongelukken ziet niemand graag.