Informatie en gedragsregels 2019

Aankomend weekend gaan wij weer knallen, we hebben ondertussen een aantal zeer mooie inschrijvingen mogen ontvangen en hebben weer een zeer gevarieerd deelnemersveld.
Van Lamborghini Urus tot Renault Alpine A110 en van Jeep Grand Cherokee Trackhawk tot Dodge Challenger Demon.

Om weer een succesvolle editie neer te kunnen zetten verwachten we van deelnemers en bezoekers dat ze zich verantwoordelijk kunnen gedragen.
Niet optrekken als een idioot, burn-outs op plaatsen waar dat niet kan, onverantwoord hard rijden, enzovoort, enzovoort.We verwachten dat iedereen zich gewoon volwassen kan gedragen en wanneer er mensen zich buitensporig misdragen worden deze als deelnemer verwijderd van het evenement en ook bezoekers kunnen lopen de kans om aangehouden en bekeurd te worden.

Bezoekers kunnen op de startlocatie het makkelijkst in de St-Jan garage parkeren. Deze is op een kleine 5 minuten lopen van de startlocatie. Op de lunchlocatie dient u in de woonwijk een plekje te zoeken en op de eindlocatie is er ruimte genoeg bij omliggende panden. 

Adressen en tijden:

09:30 – 10:30 aankomst: Parade, 5211 KL ‘s-Hertogenbosch
13:00 – 14:30 lunch: Bemmelsedijk 4, 6663 KZ Nijmegen
16:30 – 18:30 finish: Hogelandseweg 98-100, 6545 AB Nijmegen

We hebben vorig evenement gezien dat er ook dingen onverwacht kunnen misgaan, hier hebben we uiteraard maatregelen op genomen maar iedereen moet er gewoon voor zorgen dat we met z’n allen veilig en zonder kleerscheuren weer naar huis gaan.