EVENT

Borderrun

Gildefeesten Cars & Coffee

WANNEER?

10:00 tot 13:00

26 AUGUSTUS 2017

WAAR?

Sluiskil, Zeeuws-Vlaanderen

Nederland

Sint Elisabethlaan 49, 4541 GS Sluiskil

Tijdens de jaarlijkse dorpsfeesten in Sluiskil, u zult het dorpje hoogstwaarschijnlijk niet kennen maar hier komt een deel van de organisatie en vrijwilligers van Borderrun vandaan, is er weer een Borderrun evenement. Om ook op het thuishonk een mooi evenement te kunnen neerzetten kunnen wij u in samenwerking met de stichting Gildefeesten een Cars & Coffee neerzetten voor maar liefst 100 auto’s. 100 auto’s lijkt veel maar om zeker te zijn van een goede parkeerplaats bij alle andere autoliefhebbers dient u zich wel aan te melden.

gtr

We willen deze dag vroeg beginnen en om 10 uur zal het hek open gaan voor de deelnemers, het programma is vrij simpel. Tussen 10 uur en 13 uur kunt u samen met alle autoliefhebbers uit de buurt onder het genot van een bakje koffie genieten van al het moois dat op deze dag afkomt. Er zullen een aantal bedrijven zijn die hun autogerelateerde producten of diensten presenteren en na het auto evenement is er ook nog genoeg te doen en te zien. Echte mannen en vrouwen zullen het tegen elkaar, maar vooral tegen zichzelf opnemen tijdens een echte bootkamp met survival parcours. Altijd leuk om even te blijven hangen en deze deelnemers aan te moedigen.

Borderrun organiseert evenementen en rondritten voor exclusieve auto’s, dit zijn vaak super en sportscars maar voor dit Cars & Coffee evenement zijn er andere soort auto’s als super en sportscars toegelaten. Prachtige oldtimers in goede staat, American muscle en hotrods, performance en luxe wagens. Het is deze keer allemaal toegelaten, MITS het een auto is die in goede staat is en je niet op elke hoek van de straat ziet.

10426829_531363746970032_6168249588207781317_n-BorderMaker

Deelname is gratis maar we zullen ook niet alle soorten auto’s toelaten. Indien u twijfelt of uw auto tussen de rest past kunt u altijd een berichtje sturen via de contact pagina of facebook.