EVENT

Borderrun

Fly-IN Carshow

WANNEER?

10:00 tot 20:00

23 September 2017

WAAR?

Breda Airport

Nederland

In samenwerking met Breda Airport organiseren wij een nieuw soort evenement, Fly-in Car Show. Dit is een luxury lifestyle evenement waar u als V.I.P. behandeld zult worden. Dit evenement staat in het teken van exclusiviteit. U moet dan denken aan luxe kleding, luxe gadgets, sieraden, super/sportscars en vliegtuigen en helicopters.

Het vliegveld zal op 2 momenten op de middag kort afgesloten zijn voor luchtverkeer zodat deelnemers, die hier interesse in hebben, eventjes helemaal los kunnen gaan op een korte sprint op de taxibaan. Dit betreft geen officiële sprint volgens de drag spec’s maar u zult hier wel getimed worden met stopwatch. We zullen over de gehele dag een overzicht van de snelste wagen van deze sprint publiceren.

Verdere informatie zal spoedig volgen, deelnemers die geïnteresseerd zijn kunnen hieronder de brief met aanvullende informatie over de luxe lunch en BBQ vinden. Inschrijven voor deelnemers kan via de website van Borderrun.
Bezoekers/kijkers dienen zich niet aan te melden. Kijkers zullen ook geen toegang hebben tot de taxibaan en kunnen ook geen gebruik maken van de aangeboden lunch en BBQ.

Brief Deelnemers Fly In Car Show 2017

Facebook evenement

Kosten deelnemers: 85 euro per persoon
Kosten bezoekers: gratis
Fly -in carshow