DRIVE 2024 – 05-05-2024

Een aantal jaren geleden zijn we met zo’n 25 GT-R’s begonnen samen komen. Dit groepje werd al snel groter en groter. Over het algemeen zijn de eigenaren van een GT-R echte liefhebbers. Ze kiezen bewust voor deze prachtige Japanner met een gigantisch tunings potentieel. We hebben ondertussen alweer 6 jaar het evenement DRIVE georganiseerd en elke keer komen er weer exemplaren bij waarvan onze mond van open valt. Van de ultieme standaard uitvoeringen tot een volledig originele Liberty Walk, diverse Top Secret uitvoeringen, Nismo’s en volledig naar eigen smaak gemaakte pareltjes. Motorisch zijn er misschien nog wel meer uitblinkers. Eigenlijk alles tussen de 500 en 2000 pk! Er zijn er maar weinig meer die volledig origineel gebleven zijn.

Ons doel is om de meest unieke groep GT-R’s en eigenaren samen te brengen om de hobby te delen. Vorig jaar hebben we de teller mogen afdrukken op ruim 115 Nissan GT-R R35’s, aangevuld met een aantal oudere versies. Uiteraard willen we dit jaar dit aantal nogmaals overtreffen en het lijkt er nu al op dat dit ook gaat lukken. Dat zou wel betekenen dat dit nogmaals een van de grootste Nissan GT-R samenkomsten zal worden die Europa heeft gekend!

We willen even duidelijk maken, het officiële dag evenement is op zondag 05-05-2024! Echter is er voor de deelnemers die het hele weekend komen, of voor degene uit Nederland die hier ook interesse in hebben een heel weekend programma. U kunt dus zelf kiezen of u alleen de zondag aanwezig bent of u via ons een aantal overnachtingen neemt. Ook hier hebben we diverse mogelijkheden. We zullen eerst het totaalplaatje voorstellen.

Mogelijkheden:

U heeft simpel beschreven de volgende mogelijkheden voor dit evenement. Op de pagina’s vind u uitgebreider wat u precies kunt verwachten en wat inclusief is. Uw tickets besteld u ook via deze pagina’s.

Zondag DRIVE 2024 klik hier voor DRIVE 2024

Travelpack 1: klik hier voor Travelpack 1 Uitverkocht
Donderdagavond overnachting + Vrijdagavond overnachting + Zaterdagprogramma + Zaterdagavond overnachting + Zondag DRIVE 2024 + Zondagavond overnachting

Travelpack 2: klik hier voor Travelpack 2 Uitverkocht
Vrijdagavond overnachting + Zaterdagprogramma + Zaterdagavond overnachting + Zondag DRIVE 2024 + Zondagavond overnachting

Travelpack 3: klik hier voor Travelpack 3 Uitverkocht
Zaterdagprogramma + Zaterdagavond overnachting + Zondag DRIVE 2024 + Zondagavond overnachting

Travelpack 4: klik hier voor Travelpack 4
Zondag DRIVE 2024 + Zondagavond overnachting

Travelpack 5: Klik hier voor Travelpack 5 Uitverkocht
Zaterdagavond overnachting + Zondag DRIVE 2024

Travelpack 6: klik hier voor Travelpack 6 Uitverkocht
Vrijdagavond overnachting + Zaterdagprogramma + Zaterdagavond overnachting + Zondag DRIVE 2024

Uitnodiging

Het is mogelijk om donderdagavond of vrijdagavond in Amsterdam te starten met het DRIVE 2024 weekend. Wij hebben momenteel een groot aantal kamers gereserveerd bij Hotel van der Valk Zuidas. Een prachtig 4 sterren hotel op een goed toegankelijke locatie in Amsterdam. Wie namelijk Nederland zegt, zegt ook een beetje Amsterdam. De prachtige sfeervolle grachten met de hoge grachtenpanden kent iedereen wel. Daarom vonden wij het ook een tof idee om dit jaar weer in Amsterdam te starten. U reserveert het hotel incl. parking en ontbijt maar bent verder vrij om Amsterdam te ontdekken naar uw eigen interesses. Uiteraard zullen we nog een aantal leuke suggesties doen maar u bent hier volledig vrij.

Na een gezellige vrijdagavond en een goede nachtrust hebben wij voor u een leuke, echt typisch Nederlandse dag ingepland. Deze dag is volledig suggestief, wij maken een prachtige route die u digitaal kunt volgen en zorgen voor een aantal stopplaatsen die u naar eigen interesses kunt bezoeken. Er zullen fotolocaties, lunch/diner mogelijkheden, auto gerelateerde bedrijven, musea, prachtige omgeving en bezienswaardigheden en uiteraard worden er leuke rijdersweggetjes uitgezocht voor u. Deze dag bent u dus vrij om op de route op een bepaalde plaats kort te blijven of op een plaats die u aanspreekt wat langer te blijven hangen. Eten en drinken doet u zaterdag op eigen kosten en initiatief.

Na een heerlijke overnachting en ontbijt zullen we dus aan het volledig uitgewerkte en ontzorgde zondagprogramma beginnen. Dit is het ”echte evenement”. Deze dag staat vooral in het teken van gezelligheid en prachtige wegen. ’s Ochtends zullen we samenkomen tussen 10u en 11u. Rond 11u zullen we vertrekken voor het eerste deel van de prachtige route. Deze zullen we niet alleen door Nederland rijden, maar ook een klein deel door Duitsland. Het prachtige heuvelachtige landschap voert ons door donkere bossen en langs rustige riviertjes. We zullen hier zeer kritisch zijn over de route, ook met een verlaagde auto zal de route op normale snelheid goed te rijden zijn. We zullen de route zelf ook voorrijden met een verlaagde GT-R R35. Indien u echt een heel erg lage auto heeft of ver uitstekende onderdelen, zult u zelf ook alert moeten zijn. Lastige plaatsen vermelden wij uiteraard in het routeboek.

Halverwege de route verzorgen wij een uitgebreide lunch zodat u eventjes rustig de benen kunt strekken. U heeft keuze uit diverse vlees/vis/vega gerechten, non-alcoholische dranken zijn inclusief. Indien u specifieke wensen heeft, geef deze dan even door in het opmerkingen blokje bij uw inschrijving. We zullen er dan rekening mee houden. Wij serveren hier geen alcoholische dranken omdat het voor ons niet te controleren is wie er achter het stuur kruipt na de lunch.

Na de lunch zullen we weer verder rijden via een prachtige route richting de eind locatie, circuit Meppen. Hier zorgen wij voor een goede BBQ of vergelijkbaar. U sluit deze dag dus af met een gevulde maag.

Nadat we gegeten hebben (of tijdens) hebben we nog 2 uur tracktime op Meppen. Wilt u dus uw auto eens legaal uitproberen, hier hoeft u zich niet in te houden. U bent hier volledig vrij, u kunt 2 uur lang op het circuit vertoeven maar het is ook mogelijk om een aantal rondjes te doen en de rest van de tijd te genieten van het overige geweld op de baan.

Hier is weer voldoende tijd om na te praten en indien u wilt, bieden wij ook weer overnachting aan hetzelfde hotel als de zaterdagavond namelijk Hotel Ruimzicht. Indien u hier dus zaterdagavond ook overnacht, kunnen uw spullen hier dus gewoon blijven staan. Wel zo fijn als u door de bossen over bochtige wegen rijdt.

We willen ook nogmaals benadrukken dat dit evenement niet specifiek voor de R35 is. U bent ook zeer welkom met een prachtige R32, R33 of R34. Ook een zeer nette GT-S is ook welkom. Wel selecteren we dan om de liefhebbers te onderscheiden.

Aftermovie en foto’s van 2023!