DRIVE 2023 – 30-04-2023

Wat vorig jaar een dag zou worden met zo’n 45 Nissan GT-R R35’s uit alle hoeken van Europa, is het op het laatste moment nog helemaal uit de hand gelopen. Positief, heel erg positief. We hebben vorig jaar de teller mogen afdrukken op 74 GT-R’s. Niet alleen R35 maar ook de R32 GT-R en diverse R33 en R34 versies waren aanwezig. Uiteraard willen we dit jaar dit aantal nogmaals overtreffen en het lijkt er nu al op dat dit ook gaat lukken. Dat zou wel betekenen dat dit een van de grootste Nissan GT-R samenkomsten zal worden die Europa heeft gekend! Deze dag wordt mede dankzij MRT-Automotive mogelijk gemaakt.

We willen even duidelijk maken, het officiële dag evenement is op zondag 30-04-2023! Echter is er voor de deelnemers die het hele weekend komen, of voor degene uit Nederland die hier ook interesse in hebben een heel weekend programma. U kunt dus zelf kiezen of u alleen de zondag aanwezig bent of u via ons een aantal overnachtingen neemt. Ook hier hebben we diverse mogelijkheden. We zullen eerst het totaalplaatje voorstellen.

Het is mogelijk om vrijdagavond in Amsterdam te starten met het DRIVE 2023 weekend. Wij hebben momenteel een groot aantal kamers gereserveerd bij Hotel van der Valk Zuidas. Een prachtig 4 sterren hotel op een goed toegankelijke locatie in Amsterdam. Wie namelijk Nederland zegt, zegt ook een beetje Amsterdam. De prachtige sfeervolle grachten met de hoge grachtenpanden kent iedereen wel. Daarom vonden wij het ook een tof idee om dit jaar weer in Amsterdam te starten. U reserveert het hotel incl. parking en ontbijt maar bent verder vrij om Amsterdam te ontdekken naar uw eigen interesses. Uiteraard zullen we nog een aantal leuke suggesties doen maar u bent hier volledig vrij.

Na een gezellige vrijdagavond en een goede nachtrust hebben wij voor u een leuke, echt typisch Nederlandse dag ingepland. Deze dag is volledig suggestief, wij maken een prachtige route die u digitaal kunt volgen en zorgen voor zo’n 8 stopplaatsen die u naar eigen interesses kunt bezoeken. Er zullen fotolocaties, lunch/diner mogelijkheden, auto gerelateerde bedrijven waaronder MRT-Automotive, musea, prachtige omgeving en bezienswaardigheden en uiteraard worden er leuke rijdersweggetjes uitgezocht voor u. Deze dag bent u dus vrij om op de route op een bepaalde plaats kort te blijven of op een plaats die u aanspreekt wat langer te blijven hangen. Eten en drinken doet u zaterdag op eigen kosten en initiatief.

De route zal aan het eind uitkomen bij het prachtige Chateau St Gerlach in Valkenburg. Dat betekend dus dat u op zaterdag het hele land doorkruist van noord naar zuid. De zaterdag en zondagavond heeft u de mogelijkheid om in het 4 sterren Chateau St Gerlach te overnachten. Dit is echt een van de mooiste, karakteristieke hotels van Nederland. U heeft hier de mogelijkheid om aan te sluiten voor het diner, dit staat vrij maar we willen wel vooraf weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. U krijgt hier nog bericht over na inschrijving.

Na een heerlijke overnachting en ontbijt zullen we dus aan het volledig uitgewerkte en ontzorgde zondagprogramma beginnen. Dit is het ”echte evenement”. Deze dag staat vooral in het teken van gezelligheid en prachtige wegen. ’s Ochtends zullen we samenkomen tussen 10u en 11u. Rond 11u zullen we vertrekken voor het eerste deel van de prachtige route. Deze zullen we niet alleen door Nederland rijden, maar vooral door de prachtige Belgische Ardennen. Het prachtige heuvelachtige landschap voert ons door donkere bossen en langs rustige riviertjes. We zullen hier zeer kritisch zijn over de route, ook met een verlaagde auto zal de route op normale snelheid goed te rijden zijn. We zullen de route zelf ook voorrijden met een verlaagde GT-R R35. Indien u echt een heel erg lage auto heeft of ver uitstekende onderdelen, zult u zelf ook alert moeten zijn. Lastige plaatsen vermelden wij uiteraard in het routeboek.

Halverwege de route verzorgen wij een uitgebreide lunch zodat u eventjes rustig de benen kunt strekken. U heeft keuze uit diverse vlees/vis/vega gerechten, non-alcoholische dranken zijn inclusief. Indien u specifieke wensen heeft, geef deze dan even door in het opmerkingen blokje bij uw inschrijving. We zullen er dan rekening mee houden. Wij serveren hier geen alcoholische dranken omdat het voor ons niet te controleren is wie er achter het stuur kruipt na de lunch.

Na de lunch zullen we weer verder rijden via een prachtige route richting de eind locatie. Hier zorgen wij voor een goede BBQ of vergelijkbaar. U sluit deze dag dus af met een gevulde maag. Hier is weer voldoende tijd om na te praten en indien u wilt, bieden wij ook weer overnachting aan in St Gerlach op zondagavond. Indien u hier dus zaterdagavond ook overnacht, kunnen uw spullen hier dus gewoon blijven staan. Wel zo fijn als u door de bossen over bochtige wegen rijdt.

We willen ook nogmaals benadrukken dat dit evenement niet specifiek voor de R35 is. U bent ook zeer welkom met een prachtige R32, R33 of R34. Ook een zeer nette GT-S is ook welkom. Wel selecteren we dan om de liefhebbers te onderscheiden.

De prijs van dit dag evenement ligt op 100 euro per persoon.

Mogelijkheden:

U heeft simpel beschreven de volgende mogelijkheden voor dit evenement. Op de pagina’s vind u uitgebreider wat u precies kunt verwachten en wat inclusief is. Uw tickets besteld u ook via deze pagina’s.

Momenteel zijn alle kamers op de vrijdagavond gereserveerd, er zijn nog kamers beschikbaar maar niet voor de oorspronkelijke prijzen. Indien u Travelpack 1 of 3 wenst te nemen, neem dan even contact met ons op zodat wij naar de geldende kamerprijs kunnen informeren en doorrekenen in ons totaalpakket.

Zondag DRIVE 2023 klik hier voor DRIVE 2023

Travelpack 1: klik hier voor Travelpack 1
Vrijdagavond overnachting + Zaterdagprogramma + Zaterdagavond overnachting + Zondag DRIVE 2023 + Zondagavond overnachting

Travelpack 2: klik hier voor Travelpack 2
Zaterdagavond overnachting + Zondag DRIVE 2023 + Zondagavond overnachting

Travelpack 3: klik hier voor Travelpack 3
Vrijdagavond overnachting + Zaterdagprogramma + Zaterdagavond overnachting + Zondag DRIVE 2023

Travelpack 4: Klik hier voor Travelpack 4:
Zaterdagavond overnachting + Zondag DRIVE 2023

Als u problemen heeft met de checkout, kunt u hier uw gegevens invullen. We maken uw order dan handmatig aan, u dient dan wel handmatig uw betaling in orde te maken. ->Easy checkout form