DRIVE 2023, info voor bezoekers!

Snelle autoliefhebbers en rallyfans,

Heb je jezelf ooit afgevraagd wat er gebeurt als je meer dan 100 Nissan GT-R’s bij elkaar brengt? Nou, dan krijg je DRIVE 2023 van BorderRun, de meest epische autorally van het jaar! Met een indrukwekkende line-up van brute Nissan GT-R’s die de wegen onveilig zullen maken, belooft het een spektakel te worden dat je niet wilt missen.

Op zaterdagochtend 29 april tot ongeveer 10u30 kun je de adembenemende auto’s bewonderen bij van der Valk Zuidas in Amsterdam. Maar wees gewaarschuwd, de kracht van al die ronkende motoren kan behoorlijk overweldigend zijn. Dus zorg ervoor dat je stevig in je schoenen staat terwijl je geniet van al dat geweldige autogeweld.

Daarna trekken de GT-R’s verder naar Cas Lamens in Berkel en Rodenrijs( tussen 12u en 13u), waar je kunt proberen om je mond te sluiten terwijl je de ongelofelijke snelheid en precisie van deze machines aanschouwt. Maar wacht, er is meer! MRT-automotive in Raamsdonksveer staat ook op de route, dus maak je klaar om je ogen uit te kijken terwijl deze krachtpatsers voorbij razen. Ze zullen tussen 14u en 15u hier zijn. Daarna rijden ze door naar Chateau St Gerlach in Valkenburg waar ze naar verwachting rond 17u aankomen.

Veiligheid staat natuurlijk voorop, dus let goed op waar je staat. We willen geen ‘drive-by’ foto’s vanuit de berm zien! Zorg ervoor dat je een veilige plek kiest om foto’s en video’s te maken, zodat je kunt genieten van de actie zonder enig risico te nemen. En als je wilt weten waar de GT-R’s dicht langs de route komen, stuur dan een mailtje naar info@border-run.nl voor meer informatie.

Op zondag 30 april komen de GT-R’s tezamen bij Chateau St Gerlach in Valkenburg, waar je je kunt vergapen aan een spectaculaire autogalerij. De auto’s zullen tussen 09:30 en 10:30 aankomen en rond 10:45 vertrekken. Vergeet niet dat veiligheid altijd op de eerste plaats komt. Bewonder de auto’s op een verantwoorde manier en zorg ervoor dat je niet op de weg staat. We willen niet dat je je eigen “rally-avontuur” beleeft!

Na een onvergetelijke rit zullen de GT-R’s rond 17u terugkeren naar Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht, waar je de kans krijgt om deze geweldige machines van dichtbij te bekijken. Maar laat je niet meeslepen door de adrenaline en neem altijd de nodige voorzorgsmaatregelen om jezelf en anderen veilig te houden. Ze zullen hier ongeveer 90 minuten te bewonderen zijn.

Dus, beste autoliefhebbers, kom naar DRIVE 2023 van BorderRun, bewonder de indrukwekkende Nissan GT-R’s, maar vergeet nooit dat veiligheid de hoogste prioriteit heeft. Laten we samen genieten van deze onvergetelijke rally en ervoor zorgen dat het een spektakel wordt om nooit te vergeten!

Veilige kilometers gewenst en tot ziens op DRIVE 2023!

Met vriendelijke groet,

Het team van BorderRun