DRIVE 2018, HET evenement voor de Nissan GT-R R35!

Sinds dit jaar zullen wij in samenwerking met Total Car Concept het evenement DRIVE  2018 organiseren. Dit evenement is in het verleden door een andere groep georganiseerd in samenwerking met Total Car Concept maar sinds 2018 hebben wij dit evenement in handen.


Het betreft een evenement welk compleet in het teken staat van de Godzilla’s. De Nissan GT-R is een icoon geworden en heeft op allerlei vlakken ogen geopend, de performance van een super- of zelfs hypercar voor een fractie van de prijs van een Ferrari of Lamborghini. Het GT-R blok kan na de nodige aanpassingen 1000 en in sommige gevallen zelfs 1500+ pk aan. Dit zijn cijfers die natuurlijk nergens meer op slaan. De Bugatti Chiron heeft die cijfers ook maar daarmee is de prijs ongeveer 20 maal zo hoog.

Een aantal kleine puntjes waardoor ook wij erg fan zijn, de Nissan GT-R is op bijna al onze evenementen zeer goed vertegenwoordigd en mede daardoor willen wij ook voor de GT-R R35 alleen een prachtig evenement neerzetten.

Het evenement zal zoals u van ons gewend bent weer tot in de puntjes georganiseerd zijn. Er zijn een paar puntjes waarop het evenement afwijkt, de lunch is uitgebreid met een zeer dikke BBQ. Dit betekend dat u de gehele dag zorgeloos kunt genieten.

Heeft u, of kent u iemand die een Nissan GT-R R35 of R32/R33/R34 GT-R heeft, aarzel dan niet te lang en schrijf u nu in en zet u aanwezig op het Facebook evenement, zo mist u niets.

Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u ons spreken over sponsoring op deze dag, stuur ons dan gerust een berichtje via info@border-run.nl