Dit is hem dan! De nieuwe Ferrari 812 Superfast

De nieuwe Ferrari 812 Superfast krijgt de meest sterke V12 die Ferrari ooit gemaakt heeft. Hij heeft dezelfde 800 pk als de LaFerrari maar heeft nog eens 12 Nm koppel meer dan de LaFerrari. De 812 Superfast heeft een topsnelheid van meer als 340 km/h en de 0 tot 100 sprint duurt slechts 2.9 seconden.

Dit maakt de Ferrari 812 Superfast de snelste Ferrari ooit. Ik citeer van Ferrari: ‘Een compromisloze sportwagen die zowel op de openbare weg als op het circuit maximale rijbeleving garandeert’. Gewoon weer een ouderwets Ferrari. Niet om in te paraderen maar gewoon om keihard het circuit rond te knallen. De gewicht distributie is 46% achter en 53% voor. Dit belooft een wegligging waar je U tegen zegt, en eigenlijk zijn we niet anders gewend van Ferrari.

Ferrari zal met een speciale nieuwe kleur komen genaamd: Rosso Settanta Voor het 70-jarige jubileum nemen ze hem mee naar Geneve in deze rode kleur maar eigenlijk is hij in het blauw ook wel heel erg dik met de donkere achterlichten.Superfast 36

Superfast blauw 2Superfast blauwSuperfast 4