Borderrun For Charity wordt een geweldig evenement!

Op 19 september organiseert Borderrun, Borderrun for Charity!
Zoals de naam van het evenement al zegt, is deze dag voor het goede doel.
Op het moment van schrijven zijn wij als organisatie nog in beraad welk goed doel wij dit jaar gaan steunen. Momenteel is de keuze: Stichting de Clini Clowns!

De Clini Clowns zijn gericht op het welzijn, zorg en begeleiden van kinderen.
Op Borderrun for Charity presenteren wij 120 exclusieve wagens uit Nederland en Belgie. Deze wagens selecteert de organisatie. De 120 wagens zullen wij onder verdelen in 15 bedrijfsstands en 80 geselecteerde wagens.

De wagens zullen gepresenteerd worden aan het publiek vanaf 11.00 tot 17.00 uur. Gedurende deze periode is het niet toegestaan om de wagens te verplaatsen. Daarnaast zullen de wagens afgeschermd worden d.m.v. dranghekkens zodat niemand aan uw wagen kan komen.

Naast al deze wagens, kunnen de deelnemers tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van de skipiste van Skydome Terneuzen. Verder crieeren wij een VIP-lounge waar u als deelnemer enkel binnen kan. Op het terrein zullen er diverse horeca gelegenheden aanwezig zijn. Daarnaast kunt u ook in de VIP-lounge eten en drinken.

Voor dit event zijn wij opzoek naar de volgende wagens / bedrijven:

supercar of performance car gerelateerde bedrijven.
Hothatch’s
Performance cars
Hotrods
Muscle cars
Supercars

Wilt u aanwezig zijn met uw wagen op Borderrun For Charity? Helpt u ons om een geweldig bedrag op te brengen voor het goede doel? Schrijf u dan nu in via www.border-run.nl