Bent u er ook bij?

Komend weekend gaan we weer knallen, 80 supercars en sportscars zullen hun weg vinden naar Borderrun Hill-to-Hill. Ook voor de bezoekers is dit evenement toegankelijk. Zowel op de startlocatie als op de eindlocatie kunt u de auto’s zien en vooral horen.

We willen u wel vragen om de wegen vrij te houden, dus doe geen gevaarlijke moves om toch die ene foto te kunnen maken of nog net even de weg over steken wanneer er een groepje arriveert. De bedoeling is uiteraard dat iedereen kan genieten en we allemaal weer veilig richting huis vertrekken.

image

U kunt op de startlocatie de deelnemers verwachten tussen 09:30 en 10:30, om 10:30 zullen ze starten aan het eerste deel van de route.

De deelnemers zullen rond 16:30 op de eindlocatie te zien zijn, en rond 18:30 zullen de meeste weer vertrokken zijn. Het blijft toch een vermoeiende dag en de concentratie zal op het eind van de dag niet meer optimaal zijn. We willen ook geen ongewenst gedrag, burnouts/driften/hard accelereren op de stilstaande locaties is niet gewenst, dit levert gevaarlijke situaties op en indien wij hier ongewenst gedrag vaststellen zullen we ook de desbetreffende personen aanspreken en dit kan consequenties met zich meebrengen.

Locaties & adressen:

Startlocatie: Avenue de Villez 6, 6980 La Roche-en-Ardenne, België

Eindlocatie: Afrikalaan 37, 6199 AH Maastricht-Airport, Nederland

Porsche 919 3