2022, dit wordt ons jaar!

2022, officieel het jaar waarin de naam BorderRun 10 jaar bestaat. Afgelopen 2 jaar heeft COVID een hoop opschudding veroorzaakt en dat was ook in de evenementen branche helaas goed te merken. We hebben een aantal evenementen moeten annuleren, meerdere malen moeten opschuiven of compleet anders in moeten richten.

Dit betekend niet dat we afgelopen jaar hebben stilgezeten. We hebben deze tijd volop gebruikt om BorderRun beter te maken. We waren afgelopen jaren een stichting maar hebben nu de stap gemaakt om BorderRun verder te ontplooien tot een B.V. Hierdoor kunnen we een hoop andere wegen inslaan met ideeën waar we afgelopen jaren mee bezig zijn geweest.

Om te beginnen willen we alle evenementen die wij gaan organiseren nog beter maken. Niet groter of duurder maar 100% beter. We gaan compleet uit onze comfortzone en zullen allerlei concepten gaan aftasten om de BorderRun evenementen uniek en spectaculair te houden. We zijn diverse samenwerkingen aangegaan met professionele clubs om onze evenementen op hoog niveau te kunnen verder zetten. Zo zullen we vaker richting diverse circuits uitwijken, meer informatie zal hierover snel volgen.

We zijn ook van plan niet alleen 1-daagse ritten te blijven organiseren. We willen verder komen dan alleen BeNeLux en Duitsland. Zo zullen op korte termijn meerdere meerdaagse evenementen uitgewerkt worden. We werken momenteel aan de puntjes op de I en willen geen half werk presenteren.

Het eerste evenement wat zal gaan plaatsvinden is de BorderRun MagicTour 2022 op 3 April 2022, een nieuw concept waarbij de BorderRun visie compleet zal blijven. Een prachtige, ontzorgde dag ervaren, met een hoop autoliefhebbers en diverse activiteiten. Meer informatie vind u op de evenementen pagina.

Het tweede evenement wat wij tot nu toe hebben staan zal zijn: DRIVE 2022, een internationaal evenement voor alle jaargangen Nissan GT-R. Niet alleen voor de recente R35 maar ook de oudere generaties zijn meer dan welkom, ook hier gaat het weer om samenzijn en ontspannen. We rijden van het midden van het land richting Overijsel waar we de grens overgaan om de dag te eindigen op een prive circuit. Niemand is verplicht om ook daadwerkelijk het circuit op te gaan maar onder begeleiding van ervaren rijders zal het zeker een meerwaarde hebben aan deze dag. Hard rijden op de openbare weg of hard rijden op een circuit is toch een compleet andere beleving. Meer informatie volgt snel.

Komende week zullen wij ook een vragenlijst uitsturen naar alle deelnemers van afgelopen 3 jaar, we hopen op een hoop eerlijke respons zodat wij precies weten op welke punten wij onszelf en de organisatie kunnen verbeteren. U kunt deze ook hier invullen.

Tenslotte willen we een oproepje doen voor mensen die ons willen versterken op onze evenementen, omdat wij groter en vaker evenementen willen neerzetten willen wij onze vaste medewerkersgroep uitbreiden om onze evementen nog soepeler te laten verlopen. We zoeken vooral mensen die affiniteit hebben met de autowereld, die graag hun handen uit de mouwen steken en vooral met plezier onze evenementen laten slagen. Het gaat dan om helpen bij parkeren, verkeer te regelen maar ook bij te springen op locaties bij inschrijven of ondersteuning te bieden op recepties of circuitdagen. Indien u interesse heeft, neem gerust contact op. We kunnen voor iedereen een passende, leuke taak regelen waar u met een glimlach ’s avonds weer naar huis gaat. We hebben een hoop extra voordeeltjes, we doen het immers om iedereen een plezier te doen.