Info Borderrun TunnelTour 2019

Aankomend weekend gaan wij weer knallen, we hebben ondertussen een aantal zeer mooie inschrijvingen mogen ontvangen en hebben weer een zeer gevarieerd deelnemersveld.
Van Lamborghini Huracan Performante tot Mercedes AMG GTC Roadster en van Jeep Grand Cherokee Trackhawk tot Dodge Challenger. Hier kunt u bijna alle deelnemers vinden, staat uw auto er nog niet tussen? Stuur ons dan even een mooie foto via de mail of whatsapp.

Om weer een succesvolle editie neer te kunnen zetten verwachten we van deelnemers en bezoekers dat ze zich verantwoordelijk kunnen gedragen.
Niet optrekken als een idioot, burn-outs op plaatsen waar dat niet kan, onverantwoord hard rijden, enzovoort, enzovoort.We verwachten dat iedereen zich gewoon volwassen kan gedragen en wanneer er mensen zich buitensporig misdragen worden deze als deelnemer verwijderd van het evenement en ook bezoekers lopen de kans om aangehouden en bekeurd te worden.

Bezoekers kunnen op de startlocatie en finishlocatie in Sluiskil het beste in de volgende straten parkeren: Groenoord, Nieuwe Kerkstraat, Gildestraat, Piersenpolderstraat. Deze zijn op een kleine 5 minuten lopen van de startlocatie. Er staan genoeg vrijwilligers die u de juiste kant op sturen. Volg deze instructies dan ook op, kort geleden is er elders een verkeersregelaar mishandeld, mocht dit bij ons gebeuren nemen wij zeker gerechtelijke stappen. Deze mensen zorgen er al jaren voor dat wij deze evenementen kunnen blijven organiseren. Wij koesteren deze dus ook en verwachten dat u dat ook doet.

Op de lunchlocatie dient u op de bezoekersparking van de locatie te parkeren, zorg er hiervoor dat u voor niemand in de weg staat.

Adressen en tijden:

09:30 – 10:30 Startlocatie:       Minister Lelyplein, 4541 EA Sluiskil
(Graag aankomen via Baljuwlaan.)

12:30 – 14:30 Lunchlocatie:     Oesterdam 3, 4691 PV Tholen

16:30 – 18:30 Finishlocatie:     Minister Lelyplein, 4541 EA Sluiskil
(Graag aankomen via Baljuwlaan.)

We hebben op een vorig evenement gezien dat er ook dingen onverwacht kunnen misgaan, hier hebben we uiteraard maatregelen op genomen maar iedereen moet er gewoon voor zorgen dat we met z’n allen veilig en zonder kleerscheuren weer naar huis gaan.